x
De website van Lefebvre Haarden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info. OK

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Kalfire geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden van Kalfire bij Lefebvre Haarden Ooigem

Kalfire is een Nederlands fabrikant van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Opgericht in 1981 in Limburg Belfeld door de familie Van Melick. In Het bedrijf heeft een enorme groei meegemaakt, maar heeft Kalfire zijn familiekarakter altijd behouden. Dit blijkt uit de sterke betrokkenheid van het bedrijf bij zijn klanten, dealers en producten, evenals uit de langetermijnvisie, wat zorgt voor voortdurende innovatie.

Waarom kiezen voor Kalfire haarden?
Het antwoord is simpel: Kalfire haarden bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid en kwaliteit. Deze haarden zijn ontworpen met het oog op het milieu. Zo worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze uitgerust met innovatieve technologieën die zorgen voor een optimale verbranding. Dit zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Daarnaast zijn Kalfire haarden ook nog eens bijzonder mooi en stijlvol. Ze passen perfect in ieder interieur en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen.
Met een Kalfire haard haal je dus niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing in huis, maar ook een stukje luxe en comfort.

De vijf hoekstenen van Kalfire voor een duurzame toekomst

Individualiteit
Individualiteit staat voor maximale keuze- en vormgevingsvrijheid. Een haard heeft altijd een prominente plek in uw interieur. Een haard die perfect past bij uw smaak, aangezien u niet genoegen wilt nemen met iets minder dan perfect.

Beleving
U wilt natuurlijk een haard die niet alleen warmte biedt, maar ook bijdraagt aan een gezellige en knusse sfeer in huis. Kalfire haarden staan bekend voor hun realistisch vlammenspel. Een natuurlijk haardvuur kan zeer rustgevend zijn.

Gemak
De Kalfire haarden zijn zeer gemakkelijk te bedienen, met een afstandbediening of met uw smartphone. Ook het reinigen is zeer eenvoudig.

Vakmanschap
De dealers worden zorgvuldig door Kalfire geselecteerd en getraind. Kalfire is toonaangevend in topkwaliteit en innovatie en dit willen ze blijven.

Duurzaamheid
De elektrische haarden, gashaarden en houthaarden van Kalfire zijn voorzien van innovatieve verbrandingstechnieken waardoor ze milieuvriendelijk, duurzaam & zuinig zijn.

Onze haarden
Onze merken zijn het bewijs van onze eigen filosofie:


Ijzersterk in hun segment en een toonbeeld van klasse en functionaliteit. Lefebvre Haarden kiest resoluut steeds voor kwaliteit in de selectie van de merken die we aanbieden. Samen gaan we voor de gemeenschappelijke noemer, namelijk passie voor vuur!


Hieronder een overzicht van onze merken...Wij helpen u desgewenst ook graag verder met:
Faber, Cosy Flame

Lefebvre haarden

Oostrozebeeksestraat 26,
8710 Ooigem (Wielsbeke)

info@lefebvrehaarden.be
+32 56 66 58 88

Lid van Design Lab

Vind meer inspiratie op onze
Facebook & Instagram

Ontdek onze Haarden & Haardwanden

Openingsuren
(juni - juli - augustus)

Maandag t.e.m. vrijdag:
14-17u (offertes enkel op afspraak)
Woensdag & zaterdagvoormiddag:
Enkel op afspraak
Zaterdagnamiddag & zondag:
Gesloten


Bezoek toonzaal steeds op afspraak