x
De website van Lefebvre Haarden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info. OK

Het genot van een gedreven persoonlijke filosofie

Lefebvre Haarden houdt het vuur brandend met een doorgedreven persoonlijke filosofie. Onze projecten onderscheiden zich door comfort, functionaliteit en vormgeving. Om een haard harmonieus in zijn omgeving te integreren, gaan wij op zoek naar een haardwand op uw maat.

Gedreven door een drang naar vernieuwing zorgen we ervoor dat uw haard klaar is voor de toekomst. Haarden met een eigentijdse allure die prefect voldoen aan uw wensen.

Gepassioneerd & ervaren in maatwerk

Lefebvre Haarden is een dynamisch familiebedrijf, opgericht door Etienne Lefebvre. 30 jaar ervaring zorgen ervoor dat Lefebvre Haarden u vandaag nog steeds bijstaat met knowhow en kennis dat resulteert in een uitgekiend ontwerp en een perfecte uitvoering. Lefebvre haarden begeleidt u met andere woorden van a tot z in de realisatie van uw droom: van ontwerp tot plaatsing door ons intern opgeleid team.

Breng een bezoekje aan onze ruime toonzaal en ontdek er alle toonaangevende haardwanden in al hun diversiteiten. Maak een afspraak

Lefebvre haarden in Ooigem Nieuwe toonzaal showroom voor haarden

Lefebvre haarden Ooigem, gashaarden, houthaarden, kachels. Haard met kast, haardwand

Een belevingstoonzaal in Ooigem (Wielsbeke)

We staan gekend voor de fijne afwerking welke wij u ook in onze toonzaal willen laten zien. Onze haardwanden worden dan ook op uw maat en smaak ontworpen. Om u hier verder in bij te staan hebben wij gekozen voor een belevingstoonzaal waar u enkele hoogwaardige afwerkingen kan terugvinden zoals maatwerkkasten in lakwerk, schuifwanden in patchwork fineer, metaalconcepten in zwart gelakt staal, hoogwaardige marmeren en natuursteen afwerkingen, betonelementen, lederen wandbekledingen van Alpenberg en dit alles gecombineerd met onze kwaliteitsvolle haarden van de meest toonaangevende merken.

Haard interieur is geplaatst door Lefebvre Haarden Wielsbeke, Haard: Metalfire, Foto: Cafeine

Haard interieur op maat

Een haard wordt uiteraard niet zomaar geplaatst, deze dient mooi aan te sluiten bij uw wensen en uw interieur, hiervoor gaan wij na een verkennend en informatief gesprek aan de slag en wordt een foto ontwerp gemaakt van hoe uw toekomstige haardwand er zou uitzien.

Een haard blijkt meer en meer onmisbaar te zijn door zijn ongekende sfeer en gezelligheid die dit met zich meebrengt in een leefruimte, daardoor hebben ook tal van ontwerpers, interieurbouwers, architecten en zelfs bouwfirma’s hun weg gevonden tot bij ons. Zij rekenen voor hun projecten steeds op onze kennis en advies.

Ook de aanschaf van een eenvoudige maar sfeervolle voorzetkachel behoort uiteraard nog steeds tot de mogelijkheden, dit alles volgens uw eigen wensen.

Haard en milieu

Wij informeren en begeleiden u bij de aankoop van uw haard ook over de nieuwe milieunormen en wetgevingen die vandaag een heet hangijzer zijn.

Los van onze traditionele hout- en gashaarden die aan de huidige strenge normen voldoen, zijn er onder meer alternatieven zoals de elektrische haarden en de haarden op bio-ethanol. Deze kunnen ook in appartementsbouw of in passiefwoningen geplaatst worden daar deze geen afvoer nodig hebben naar buiten.Onze haarden
Onze merken zijn het bewijs van onze eigen filosofie:


Ijzersterk in hun segment en een toonbeeld van klasse en functionaliteit. Lefebvre Haarden kiest resoluut steeds voor kwaliteit in de selectie van de merken die we aanbieden. Samen gaan we voor de gemeenschappelijke noemer, namelijk passie voor vuur!


Hieronder een overzicht van onze merken...Wij helpen u desgewenst ook graag verder met:
Faber, Cosy Flame

Lefebvre haarden

Oostrozebeeksestraat 26,
8710 Ooigem (Wielsbeke)

info@lefebvrehaarden.be
+32 56 66 58 88

Lid van Design Lab

Vind meer inspiratie op onze
Facebook & Instagram

Ontdek onze Haarden & Haardwanden

OPENINGSUREN

Ma, Di & Do: 14-18u
(offertes enkel op afspraak)
Vr: 14-17u
(offertes enkel op afspraak)
Wo & Za: Enkel op afspraak

Zondag: Gesloten


Bezoek toonzaal steeds op afspraak