x
De website van Lefebvre Haarden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info. OK

Haarden British Fires geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden British Fires geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden British Fires geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden van British Fires bij Lefebvre Haarden Ooigem

Als het gaat om het kiezen van een haard, zijn er veel merken en modellen om uit te kiezen. Een merk dat de laatste jaren sterk in populariteit is gestegen, is British Fires.

2020 Art of Fire Vesta Winner
De New Forest Electric Fire won een Vesta in de categorie Art of Fire voor hun LED-vlameffecttechnologie op de HPBExpo 2020 in New Orleans.

Gepatenteerde luchtgordijntechnologie
British Fires is een toonaangevend merk als het gaat om elektrische haarden. Eén van de belangrijkste redenen waarom wij kiezen voor British Fires is hun gepatenteerde luchtgordijntechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de warmte van de haard in de ruimte wordt verspreid en niet verloren gaat door convectie of stralingswarmte. Het maakt het mogelijk om de warmte beter te reguleren en de haard efficiënter te gebruiken.

The New Forest electric fire
The New Forest Elektrische haard van British Fires is onze favoriete haard van dit merk. Deze elektrische haard is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens energiezuinig. De haard maakt gebruik van LED-verlichting en heeft een vermogen van 1 tot 2 kW. Hierdoor is de haard niet alleen geschikt om een gezellig sfeertje te creëren, maar ook om je woonkamer te verwarmen op koude winterdagen. Daarnaast heeft de New Forest haard een realistisch vlammenspel, waardoor het lijkt alsof u een echte houtkachel in huis hebt.

Een ander groot voordeel van British Fires haarden is dat ze heel eenvoudig te installeren zijn. Je hebt namelijk geen schoorsteen nodig en hoeft geen gaten in de muur te maken. Je kunt de haard gewoon aansluiten op het stopcontact en genieten van de warmte en gezelligheid. Dit maakt de haarden ook erg geschikt voor mensen die geen schoorsteen hebben of graag flexibel willen zijn in het inrichten van hun woonkamer. Overall zijn wij erg tevreden over British Fires haarden en raden we ze dan ook zeker aan.

Contacteer ons voor meer informatie en een bezoek in onze showroom in Ooigem.

Onze haarden
Onze merken zijn het bewijs van onze eigen filosofie:


Ijzersterk in hun segment en een toonbeeld van klasse en functionaliteit. Lefebvre Haarden kiest resoluut steeds voor kwaliteit in de selectie van de merken die we aanbieden. Samen gaan we voor de gemeenschappelijke noemer, namelijk passie voor vuur!


Hieronder een overzicht van onze merken...Wij helpen u desgewenst ook graag verder met:
Faber, Cosy Flame

Lefebvre haarden

Oostrozebeeksestraat 26,
8710 Ooigem (Wielsbeke)

info@lefebvrehaarden.be
+32 56 66 58 88

Lid van Design Lab

Vind meer inspiratie op onze
Facebook & Instagram

Ontdek onze Haarden & Haardwanden

OPENINGSUREN

Ma, Di & Do: 14-18u
(offertes enkel op afspraak)
Vr: 14-17u
(offertes enkel op afspraak)
Wo & Za: Enkel op afspraak

Zondag: Gesloten


Bezoek toonzaal steeds op afspraak