x
De website van Lefebvre Haarden maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info. OK

Haarden Dik Geurts geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Dik Geurts geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden Dik Geurts geplaatst door Lefebvre Haarden Ooigem

Haarden van Dik Geurts bij Lefebvre Haarden Ooigem

Dik Geurts is een gerenommeerd merk van haarden en kachels. Zij staan bekend om hun innovatieve designs en hoogwaardige kwaliteit. Bovendien richten zij zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit maakt de haarden van Dik Geurts niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu.

De haarden van Dik Geurts kunnen op maat worden gemaakt. Of u nu een grote of kleine ruimte hebt, een modern of klassiek interieur, er is altijd een haard die past bij uw situatie en smaak. Hierbij wordt er rekening gehouden met de technische aspecten, zoals de afvoer van rookgassen en de veiligheid.

Naast ontwerpers van houtkachels zijn ze bij Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Het is dan ook niet verrassend dat elke haard en kachel van Dik Geurts met veel zorg en aandacht is ontworpen om een optimale verbranding te realiseren.

Dat is niet het enige waar zij om geven. Ze vinden het belangrijk dat de haarden en kachels eenvoudig in gebruik zijn en dat u de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Zo kunt u optimaal genieten van het prachtige vuur en tegelijkertijd energie besparen.

Elke haard van Dik Geurts produceert een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en certificeringen, waardoor ze voorop lopen in verbrandingstechnologie. U hoeft geen expert te zijn in houtvuur aansteken om een prachtig houtvuur te maken.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons en we helpen u verder in uw keuze.

Onze haarden
Onze merken zijn het bewijs van onze eigen filosofie:


Ijzersterk in hun segment en een toonbeeld van klasse en functionaliteit. Lefebvre Haarden kiest resoluut steeds voor kwaliteit in de selectie van de merken die we aanbieden. Samen gaan we voor de gemeenschappelijke noemer, namelijk passie voor vuur!


Hieronder een overzicht van onze merken...Wij helpen u desgewenst ook graag verder met:
Faber, Cosy Flame

Lefebvre haarden

Oostrozebeeksestraat 26,
8710 Ooigem (Wielsbeke)

info@lefebvrehaarden.be
+32 56 66 58 88

Lid van Design Lab

Vind meer inspiratie op onze
Facebook & Instagram

Ontdek onze Haarden & Haardwanden

OPENINGSUREN

Ma, Di & Do: 14-18u
(offertes enkel op afspraak)
Vr: 14-17u
(offertes enkel op afspraak)
Wo & Za: Enkel op afspraak

Zondag: Gesloten


Bezoek toonzaal steeds op afspraak